Passionate About Hearing

Vi är Bernafon

Sedan 1946 har vi haft en passion för att utveckla och marknadsföra hörsellösningar med hög kvalitet som gör det möjligt för personer med hörselnedsättning att få uppleva ett verklighetstroget ljud. Med schweizisk ingenjörskonst, presicionsteknologi och vårt åtagande med personlig service, strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar. Vårt mål är att ge ett mervärde till våra partners varje dag. Bernafons representanter och anställda i över 70 länder uppfyller vår vision.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

Vision och mission

Vår vision

Att höra och förstå är grundläggande mänskliga behov. Problem med hörseln och påföljande sociala konsekvenser innebär en utmaning för samhället. Vi tror på en värld där människor med begränsad hörförmåga kan kommunicera igen utan hinder, tack vare avancerad teknologi.

Vår mission

Vi har en passion för att utveckla och marknadsföra hörapparatsystem med kvalitet, som gör det möjligt för våra kunder att få en verklighetstrogen och stimulerande hörupplevelse. Det långsiktiga samarbetet med användar, partners och anställda över hela världen utgör basen för vårt starka företag, vår stadiga tillväxt och våra affärsframgångar.

Gå med i vårt nätverk

facebook_70x70     linkedin_70x70