Mottagning på Bernafon

En lång historia av att ge människor möjlighet att höra och kommunicera bättre

Det handlar om mer än bara bättre hörsel. Det handlar om vad bättre hörsel innebär.

Bernafon är ett globalt företag inom hörselvård som hjälper människor att höra och kommunicera bättre. Vi marknadsför hörapparater med hög kvalitet och prestanda genom att kombinera ledande hörselteknologi med mer än 70 års erfarenhet av hörselbranschen.

 • Produkter med höga prestanda

  På vårt huvudkontor i Schweiz utvecklar vi våra avancerade hörapparater, anpassningsprogram, appar och trådlösa tillbehör.

 • Branschledande teknik

  Som en fristående del av Demant har vi tillgång till branschledande forsknings- och utveckling inom signalbehandling, audiologi, anpassningsprogram och design.

 • Enastående support

  Vår individuella, personliga support tar hörselvården framåt – oavsett ditt problem.

Bernafons historia

Allt började i Schweiz i slutet av 1945, när den unge ingenjörsstudenten Hans Gfeller Jr. undersökte sin pappas nya hörapparat. Istället för att beundra vad som då var det senaste inom audiologisk teknik, tog han med den upp till sitt rum och skruvade isär den i smådelar.

Även om historien inte avslöjar hur hans pappa reagerade när han fick reda på vad som hänt, vet vi att det inte tog lång tid innan han började utveckla och sälja sina egna ljudförstärkningsenheter.

Mer historia

Tre Bernafon-kollegor diskuterar runt ett rött bord

Kort om Bernafon

 • Globalt huvudkontor i Bern, Schweiz
 • 20 Bernafon-dotterbolag
 • Försäljning i 70 länder över hela världen

 

Vad våra kollegor säger om sina jobb hos Bernafon

Många olika yrken och kompetensområden är involverade i tillverkningen av hörapparater.

Porträtt av Bernafon-anställd Silvana P. ler framför en Bernafon-affisch och håller i en röd porslinsko med Bernafons logotyp

"Bernafons slogan 'Your hearing, Our passion' känns så viktigt för mig. Att höra en 9-årig flicka upptäckta ljuden igen tack vare våra hörapparater är så tillfredsställande och jag blir så glad."

Silvana P., varumärkeschef, Italien

Porträtt av Bernafons medarbetare Navjeet S.J.

"Det jag gillar mest med att jobba på Bernafon är: den fantastiska tekniken, den familjära känslan i hela organisationen och att vi är underdogs! Vi är uppriktiga och ärliga."

Navjeet S. J., utbildningschef, Storbritannien

Porträtt av Bernafons medarbetare Gregory S.

"Att arbeta för varumärket Bernafon är som att arbeta i ett stort globalt företag, men där alla vet vad du heter. När jobbet behöver göras kan det vara med hjälp av dina lokala teammedlemmar eller en kollega hundratals mil bort."

Gregory S., försäljningschef, Storbritannien

Porträtt av leende Bernafon-anställd Melissa M.

"Bernafon har blivit som mitt andra hem. Jag har kunnat växa som person och professionell med en fantastisk grupp människor som jag är glad att kalla mina vänner."

Melissa M., marknadsföringskoordinator, Spanien

Jobb

Som en del av vårt hängivna, kompetenta och samarbetande globala team, kommer du att bidra till att göra skillnad för människor med hörselnedsättning inom en snabbt växande bransch.

Lediga tjänster hos Bernafon

Bernafon är en del av Demant Group.