Jobba med Bernafon

När du jobbar med Bernafons produkter är du en del av en familj. Vi gör det till vår uppgift att stärka dig som audionom - eftersom vi vet att expertis är viktigt.

"Vi får stöd från Bernafon på olika sätt: audiologiskt stöd, utbildningsstöd, marknadsföringsstöd. Men jag tror att det verkliga stödet kommer från vetskapen om att om vi har en fråga så får vi ett snabbt och personligt svar."

- Luis Miguel Ávila, Head of Audiology, Soloptical Group, Spanien

Vi finns där för dig.

Välkänd ljudkvalitet

Ljudkvalitet är viktigt för oss. Genom att bearbeta ljud på ett annorlunda sätt - för tal, musik och mycket mer - är Bernafons hörapparater kända för sitt tydliga och naturliga ljud.

Ett komplett och pålitligt sortiment

Vårt kompletta utbud av hörapparater, tillbehör och programvara hjälper till att tillgodose användarnas behov. Varje detalj är utformad och testad för att uppfylla eller överträffa högsta standard.

Fokus på varje unik användare

Dina användare är unika. Våra tydliga tekniknivåer gör det enklare för dig att tillgodose varje användares unika behov. Vi har testat alla våra tekniknivåer så att fördelarna i varje lösning blir konkreta för dig och din användare.

Styrkan hos ett ledande företag inom hörselvård

Som en del av Demant Group, med över hundra års erfarenhet och kunskap, kan Bernafons dra nytta av ett av världens starkaste forsknings- och utvecklingsteam inom hörselvård.

Ett effektivt sätt att hjälpa fler användare

Rådgivningsguider, ljuddemonstrationer, intuitiv anpassningsprogramvara, uppgraderingssupport och mycket mer. Enkla verktyg hjälper dig att vara ett stöd för dina användare genom hela deras hörselresa.

Vi är med dig hela vägen

Vi är engagerade och vill ge dig bästa service. Vi är engagerade i dina behov och vill ge dig support som fungerar för dig - så att du kan ägna mer tid åt användarna.

Välkommen till MyBernafon

Stärker din verksamhet.
Underlättar din vardag.

MyBernafon är vårt effektiva onlineverktyg för din verksamhet. Det är din plattform som du kan använda när och var du vill. 

  • Lägg och spåra dina beställningar och reparationer.
  • Få meddelanden om service- och reparationsorder samt garantitider.
  • Beställ marknadsföringsmaterial och produktinformation.
  • Snabb åtkomst till varje användares uppgifter så att du kan ge hjälp och återkoppling.
  • Hitta fakturor, kreditnotor, information om garanti och andra dokument. 

Logga in för att få tillgång till MyBernafon

Är du ny på Bernafon?

Fyll I formuläret nedan.