Berättelser om hörselnedsättning

Bättre hörsel med Bernafon hörapparater

Hörseln binder oss samman med andra människor och med våra liv

Hörseln är en viktig, men ofta underskattad, funktion. En hörselnedsättning kan vara lätta att ignorera eller bagatellisera. Att dela erfarenheter med andra människor som har övervunnit en hörselnedsättning kan hjälpa oss att förstå hur viktig hörseln är för vår livskvalitet.

En vy från ovan

Mycket att koncentrera sig på

John är en pigg pilot som tar sig upp bland molnen för att få en känsla av hur platt det nederländska landskapet är. Men det är inte bara lek - väder, höjd och omgivande trafik måste ständigt övervakas. För en smidig flygning är det viktigt med effektiv kommunikation med andrepiloten och flygledartornet från start till landning. Med teknik som fungerar i de mest utmanande lyssningsmiljöer ger hans Bernafon hörapparater honom förbättrad taluppfattning och dämpning av obehagliga ljud, även 5 000 fot över marken.

Optimal taluppfattning

Bernafons senaste generation hörapparater prioriterar samtal. De är utrustade med smarta signalbehandlingstekniker som förstärker tal och reducerar brus med anmärkningsvärd precision. Detta underlättar förståelsen av tal - även i situationer med flera talare.

Berättelser om hörselnedsättning

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

När jag kommunicerar med kunder och arkitekter är det mycket viktigt för mig att förstå vad som sägs. (...) tack vare mina Bernafon hörapparater kan jag uppfatta vad som sägs igen - normalt.

Dietmar Ludewig

Hantverkare, Schweiz

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Jämfört med andra produkter som jag har använt tidigare har mina hörapparater från Bernafon gett mig en bättre uppfattning av ljudens mångfald.

Virginie Delalande

Advokat, coach och motivationstalare, Frankrike

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Dag för dag hör jag bättre och bättre, jag klarar mig bra i mitt arbete, i vardagen och med människor.

Jean-François Bérard

Kökschef, Frankrike

John Guttink Bernafon hearing aid user.

Utan Bernafons hörapparater skulle jag inte kunna flyga, eftersom jag inte skulle kunna kommunicera med andrepiloten eller tornet, och den här hobbyn skulle inte vara möjlig för mig att utföra.

John Guttink

Pilot, Nederländerna

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Med Bernafons hörapparater kan jag höra fåglarna, flygplanen som flyger över huvudet - allt låter så tydligt.

Alan Robinson

Kommunfullmäktigeledamot, England