Bernafon Sanna berättelser

John Guttink, pilot i Rotterdam, Nederländerna

En vy från ovan

John är en pigg pilot som tar sig upp bland molnen för att få en känsla av hur platt det nederländska landskapet är. Men det är inte bara lek - väder, höjd och omgivande trafik måste ständigt övervakas. Och för en smidig flygning måste kommunikationen med andrepiloten och kontrolltornet vara effektiv från start till landning. Med teknik som fungerar i de mest utmanande lyssningsmiljöer ger hans Bernafon hörapparater honom förbättrad taluppfattning och dämpning av obehagliga ljud. Även 5 000 fot över marken.

Förstärkning i realtid i snabbt föränderliga miljöer

Den senaste generationen Bernafon hörapparater drivs av ett mycket kraftfullt chip och använder en kombination av system som samtidigt analyserar och anpassar sig till den ljudmiljö du befinner dig i. Resultatet är realtidsförstärkning och optimal taluppfattning i både tyst och bullrig miljö.

Ledande teknik

Att förstå tal hjälper oss att få kontakt med de människor som är viktiga för oss och låter oss ta del av de ögonblick som vi inte vill missa. Bernafons hörapparater kombinerar branschens mest avancerade hörselteknologier med mer än 75 års företagskunnande och ser till att tal och andra viktiga ljud är precis som de ska vara. För det handlar om mer än bara bättre hörsel, det handlar om vad bättre hörsel kan leda till.

Berättelser om hörselnedsättning

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

När jag kommunicerar med kunder och arkitekter är det mycket viktigt för mig att förstå vad som sägs. (...) tack vare mina Bernafon hörapparater kan jag uppfatta vad som sägs igen - normalt.

Dietmar Ludewig

Hantverkare, Schweiz

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Jämfört med andra produkter som jag har använt tidigare har mina hörapparater från Bernafon gett mig en bättre uppfattning av ljudens mångfald.

Virginie Delalande

Advokat, coach och motivationstalare, Frankrike

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Dag för dag hör jag bättre och bättre, jag klarar mig bra i mitt arbete, i vardagen och med människor.

Jean-François Bérard

Kökschef, Frankrike