Oasisnxt anpassningsprogramvara

Bättre anpassning redan från start

När din användare är redo för sin första utprovning, eller för finjustering, är både resultat och upplevelse viktigt. Oasisnxt anpassningsprogramvara är känd för att vara lätt att använda och har ett intuitivt och enkelt anpassningsflöde. Du och dina användare drar nytta av en unik anpassningsmetod som är utformad för att göra den första anpassningen bekvämare för användaren.

Vad är nytt i Oasisnxt 24.1

Oasisnxt 24.1 release note

Användaren i centrum

Effektiva och enastående anpassningsfunktioner kännetecknar Oasisnxt anpassningsprogramvara.

Audible Contrast Threshold (ACT™)

ACT är ett nytt diagnostiskt test som mäter förmågan att uppfatta tal i buller på bara två minuter. Det är språkoberoende, enkelt att använda och genererar ett ACT-värde som automatiskt importeras till Oasis nxt anpassningsprogramvara vid utprovning. Detta hjälper dig att anpassa nivån på stöd i buller för att optimera taluppfattning i buller.

Guide för placering av probslang för REM

Använd guiden för att placera probslangen korrekt i användarens hörselgång. Guiden visar när placeringen är optimal, vilket ger mer exakta REM-mätningar.

Anpassa hörapparater medan de laddas

Nu behöver du inte avboka eller boka om mötet om hörapparaten har låg batterinivå. Sätt bara hörapparaterna i en laddare och fortsätt utprovningen.

Följ användarens framsteg

Konversationer ger information om omgivande ljudmiljö och grad av deltagande i samtal över tid. Det kan hjälpa dig med rådgivning om användarens hörselutveckling och preferenser.

Individuellt anpassat ljud

Individualiseringsverktyget hjälper dig att optimera första anpassningen. Användaren får svara på ett antal frågor om ljuduppfattning och preferenser för en mer individualiserad anpassning.

Enklare finjustering

Anpassningsassistenten underlättar finjusteringsprocessen i anpassningsprogrammet Oasisnxt . Tips för finjustering hjälper dig att utnyttja varje funktions fulla potential.

Spara tid genom att överföra inställningar

Kopiera inställningar från olika hörapparater, familjer och tekniknivåer med funktionen Transfer Fitting - det sparar tid i ditt dagliga arbete.

Enkelt och bekvämt med Remote Fitting

Du och dina användare får extra flexibilitet med Bernafon Remote Fitting. Du kan ha online-möten för fjärrsupport och finjusteringar medan användaren befinner sig hemma.

För att ladda ner Oasisnxt logga in på MyBernafon

Är du ny på Bernafon?

Behöver du support?

Om du behöver hjälp med anpassningsprogramvaran kan du alltid höra av dig till vår support.

Kontakta oss

Ladda ner Oasisnxt Bruksanvisning

Ladda ner Oasisnxt Custom Instructions for use