Bernafon Sanna berättelser

Jean-François Bérard, köksmästare i La Cadière-d'Azur, Frankrike

En ingrediens för framgång

Jean-François är ägare till och kökschef på en trendig Michelin-restaurang på Franska Rivieran. Att driva ett framgångsrikt kök kräver en noggrann balans mellan erfarenhet och kreativitet, men det kräver också en stark kommunikations- och organisationsförmåga. Som barn förlorade Jean-François 80 % av sin hörselförmåga, men han var fast besluten att inte låta det hindra honom. Nu, med branschledande teknik, ger hans Bernafon hörapparater honom optimal taluppfattning i bullriga miljöer så att han kan arbeta med självförtroende, lätthet och stil.

Förstärkning i realtid i snabbt föränderliga miljöer

Den senaste generationen Bernafon hörapparater drivs av ett mycket kraftfullt chip och använder en kombination av system som samtidigt analyserar och anpassar sig till den ljudmiljö du befinner dig i. Resultatet är realtidsförstärkning och optimal taluppfattning i både tyst och bullrig miljö.

Trådlös anslutning

Tack vare den senaste Bluetooth® Low Energy-tekniken kan Bernafons hörapparater användas som stereohörlurar för att få ljudet från din telefon, TV och andra ljudkällor direkt i öronen med bara några knapptryckningar på din smartphone.

Berättelser om hörselnedsättning

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

När jag kommunicerar med kunder och arkitekter är det mycket viktigt för mig att förstå vad som sägs. (...) tack vare mina Bernafon hörapparater kan jag uppfatta vad som sägs igen - normalt.

Dietmar Ludewig

Hantverkare, Schweiz

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Jämfört med andra produkter som jag har använt tidigare har mina hörapparater från Bernafon gett mig en bättre uppfattning av ljudens mångfald.

Virginie Delalande

Advokat, coach och motivationstalare, Frankrike

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Med Bernafons hörapparater kan jag höra fåglarna, flygplanen som flyger över huvudet - allt låter så tydligt.

Alan Robinson

Kommunfullmäktigeledamot, England