Bild på Alan Robinson

Bernafon användarberättelser

Alan Robinson, kommunalråd i Arlington, England

Gemenskapen är en viktig sak för mig

Välkommen till Adlington i Lancashire där Alan delar sin tid mellan kommunfullmäktige och radio-DJ. Självsäkert karismatisk går han ut och träffar människor och samlar dem kring de projekt som gör samhället till en trevligare plats. Eftersom hans Bernafon hörapparater kommer med inbyggd trådlös teknik, kan han streama ljud från Bluetooth®-enheter, som smartphones, direkt in i öronen - och se till att han inte missar någonting.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/p5pjw9nSGJE?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Miniatyrbild för videon om Alan Robinson
Trådlös flexibilitet

Trådlös flexibilitet

Tack vare funktionerna för direkt-till-örat-streaming kan Bernafons hörapparater användas som stereohörlurar för att få dina telefonsamtal, TV och andra ljudkällor direkt i öronen med bara några få tryck på smarttelefonen. Anslut till världen omkring dig – den är din.

Man som bär Bernafon hörapparater och arbetar som radiosändare som sitter vid en radiostation och arbetar tillsammans med en kvinna

Ledande teknik

Att förstå tal hjälper oss att få kontakt med de människor som betyder något och låter oss ta del av de stunder vi inte vill missa. Genom att kombinera branschens mest avancerade hörselteknologier med mer än 70 års företagskunnande, ser Bernafons hörapparater till att tal och andra viktiga ljud är precis som de ska vara. För det är mer än bättre hörsel, det är vad som kommer från det.

Mer om hörapparater

Bernafons hörapparater

Andra användarberättelser

 • Dietmar Ludewig

  Naturen är en inspiration

  Dietmar Ludewig, oberoende hantverkare i Bern, Schweiz

 • John Guttink

  En vy från ovan

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Nederländerna

 • Bild på Virginie Delalande

  Berättelser från verkliga livet

  Virginie Delalande, advokat, coach och motiverande föreläsare från Frankrike

 • Jean-François Bérard, Bernafon hörapparatanvändare och köksmästare i Marseille, Frankrike i köket

  En ingrediens för framgång

  Jean-François Bérard, kökschef i La Cadière-d’Azur, Frankrike