Ett porträtt av Jean-François Bérard, Bernafon hörapparatanvändare och köksmästare i Marseille, Frankrike

Bernafon användarberättelser

Jean-François Bérard,
kökschef i La Cadière-d’Azur, Frankrike

En ingrediens för framgång

Jean-François är ägare till och köksmästare på en trendig Michelin-restaurang på franska rivieran. Att driva ett framgångsrikt kök kräver en noggrann balans mellan erfarenhet och kreativitet, men det kräver också starka kommunikations- och organisatoriska färdigheter. Som barn förlorade Jean-François 80 % av sin hörselförmåga, men han var fast besluten att inte låta det hindra honom för vad han ville i livet. Nu, med branschledande teknik, ger hans Bernafon hörapparater honom optimal talförståelse i ljudmiljöer med mycket buller så att han kan jobba med självförtroende, lätthet och stil.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/0DQjuuBddVI?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Ett porträtt av Jean-François Bérard, Bernafon hörapparatanvändare och köksmästare i Marseille, Frankrike
Realtidsförstärkning och optimal talförståelse i tysthet och i brus med Bernafon hörapparater

Realtidsförstärkning i snabbt föränderliga miljöer

Integrerad på ett väldigt kraftfullt mikrochip använder den senaste generationen av Bernafon hörapparater en kombination av system som samtidigt analyserar och anpassar sig till den ljudmiljö du befinner dig i. Resultatet är realtidsförstärkning och optimal talförståelse i tysta och bullriga ljudmiljöer.  

Mer om hörapparater

Bernafons hörapparatanvändare, köksmästaren Jean-François, drar nytta av Bluetooth® Low Energy-teknik med Bernafons hörapparater

Trådlös anslutning

Tack vare den senaste Bluetooth® Low Energy-tekniken kan Bernafons hörapparater användas som stereohörlurar för att få ljudet från din telefon, TV och andra ljudkällor direkt till dina öron med bara några få tryck på din smartphone.

Bernafons hörapparater

Andra användarberättelser

 • Dietmar Ludewig

  Naturen är en inspiration

  Dietmar Ludewig, oberoende hantverkare i Bern, Schweiz

 • John Guttink

  En vy från ovan

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Nederländerna

 • Bild på Virginie Delalande

  Berättelser från verkliga livet

  Virginie Delalande, advokat, coach och motiverande föreläsare från Frankrike

 • Alan Robinson

  Gemenskapen är en viktig
  sak för mig

  Alan Robinson, kommunalråd i Adlington, England