John Guttink med flygplanet

Bernafon användarberättelser

John Guttink, pilot i Rotterdam, Nederländerna

En vy från ovan

En pigg flygare, John tar det till molnen för att få en känsla av hur platt det holländska landskapet är. Men det är inte bara lek - väder, höjd och omgivande trafik behöver konstant övervakning. Och för en smidig flygning hålls effektiv kommunikation med biträdande piloten och kontrolltornet i schack från start till landning. Med teknik som fungerar i de flesta utmanande lyssningsmiljöer ger hans Bernafon hörapparater honom förbättrad talförståelse och dämpning av obehagligt ljud. Till och med 5 000 fot över marken.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/fLgWZmtAHP8?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Miniatyrbild för videon om John Guttink
Bernafon hörapparatanvändare och pilot John går bort från sitt lilla flygplan efter en flygning med sin andrepilot

Optimal talförståelse

Bernafons senaste generations hörapparater prioriterar samtal. Fulla med smart signalbehandlingsteknik förstärker de tal och minskar brus med enastående noggrannhet. Det gör det mindre ansträngande att lyssna – även i situationer där flera personer talar. Gör dig redo att hoppa in i de konversationer du bryr dig om.

Bild på John Guttink

Ledande teknik

Att förstå tal hjälper oss att få kontakt med de människor som betyder något och låter oss ta del av de stunder vi inte vill missa. Genom att kombinera branschens mest avancerade hörselteknologier med mer än 70 års företagskunnande, ser Bernafons hörapparater till att tal och andra viktiga ljud är precis som de ska vara. För det är mer än bättre hörsel, det är vad som kommer från det.

Mer om hörapparater

Bernafons hörapparater

Andra användarberättelser

 • Dietmar Ludewig

  Naturen är en inspiration

  Dietmar Ludewig, oberoende hantverkare i Bern, Schweiz

 • Alan Robinson

  Gemenskapen är en viktig
  sak för mig

  Alan Robinson, kommunalråd i Adlington, England

 • Bild på Virginie Delalande

  Berättelser från verkliga livet

  Virginie Delalande, advokat, coach och motiverande föreläsare från Frankrike

 • Jean-François Bérard, Bernafon hörapparatanvändare och köksmästare i Marseille, Frankrike i köket

  En ingrediens för framgång

  Jean-François Bérard, kökschef i La Cadière-d’Azur, Frankrike