Ett nätverk av anslutna prickar upplysta i rött och blått som symboliserar den digitala världen av vår Oasisnxt Fitting Software.

Oasisnxt anpassningsprogram

En korrekt anpassning med Oasisnxt

Anpassningsprogrammet Oasisnxt för Bernafon hörapparater, är mycket intuitivt med många alternativ för personlig anpassning. Oasisnxt tillhandahåller de rätta verktygen för ett enkelt och effektiv anpassningsflöde för allt från patientrådgivning, till programinställning och finjustering av processer. Läs mer om att använda Oasisnxt i Topics in Amplification.

Det som främst utmärker programvaran Oasisnxt är de effektiva och praktiska anpassningsfunktionerna.

 • Skärm för monteringsassistenten i Bernafons Oasis Next -passande programvara

  Fitting Assistant

  Fitting Assistant underlättar finjusteringsprocessen i Oasisnxt. För ett optimalt resultat rekommenderas förstärkning och funktionsjusteringar baserat på en fördefinierad uppsättning slutanvändarkommentarer om specifika lyssningssituationer.

 • Remote Fitting

  Med Bernafon Remote Fitting kan du ge online-support för dina användare på distans.

 • In-situ audiometri

  In-situ audiometri syftar till en mer exakt förstagångsanpassning för din användare. Med in-situ audiogrammet är olika aspekter av kopplingen inklusive slanglängd, avluftning och restvolym i hörselgången automatiskt en del av beräkningen. In-situ audiometri är nu också tillgänglig i Remote Fitting.

 • Verktyg för personalisering 

  Verktyget för personalisering gör en bedömning av användarens ljuduppfattning. Svaren från nyckelfrågor resulterar i direkta åtgärder på olika kontroller i anpassningsprogramvaran. Bernafon Alphas teknik kan utnyttjas till fullo och användarens första anpassning får en bättre acceptans. 

 • Transfer Fitting

  Med Transfer Fitting kan du överföra inställningar mellan olika hörapparatsmodeller, -familjer och tekniknivåer för att spara tid i det dagliga arbetet.

 • REMfit™

  Uppnå mer exakta anpassningar samtidigt som du sparar tid med REMfit™ (med Verifit®LINK). Den utför verifiering med hjälp av talmappning och justerar automatiskt förstärkningen för hörapparaterna baserat på alla mätningar i Oasisnxt -programvaran.

Oasis Firmware Updater

Se till att den programvaran i Bernafons hörapparater och tillbehör alltid hålls uppdaterad. Förbättrade funktioner, kompatibilitetsförbättringar och mycket annat installeras med bara några klick.

SoundStudio – ett verktyg för bästa arbetssätt vid rådgivning, anpassning och finjustering

Använd SoundStudio för att på bästa sätt demonstrera fördelarna med en hörapparat för dina användare. SoundStudio är en 3D-ljudgenerator som simulerar verkliga omgivningar och vardagliga lyssningssituationer i anpassningsrummet. Läs mer om hur du integrerar SoundStudio i ditt dagliga arbete i Topics in Amplification.

Ladda ner SoundStudio

Översikt Oasis NXT-versioner

Hämta Oasisnxt

Börja anpassa Bernafon hörapparater med senaste versionen av Oasisnxt.

Ladda ner Oasisnxt

Behöver du inloggningsuppgifter för Bernafon?

Skapa ett konto och få tillgång till anpassningsprogrammet Oasisnxt, tekniska dokument, utbildningsfilmer och mycket annat.

Vill du veta mer om Oasisnxt?

Besök vårt neddladdningscenter och få tillgång till praktiska anvisningar, utbildningsmoduler och korta instruktioner.

Behöver du support?

Om du behöver hjälp med anpassningsprogrammet finns vår lokala tekniska support tillgänglig. Var beredd att svara på följande frågor:

 • Kontaktar du oss angående Oasisnxt eller en tidigare Oasis-version?
 • Vilket operativsystem använder du? Är servicepaketet installerat?
 • Vilka hörapparater försöker du anpassa?
 • Vilket anpassningsgränssnitt använder du (t.ex. FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink, o.s.v.?

Kontakta oss