Oasisnxt anpassningsprogram

En korrekt anpassning med Oasisnxt

Anpassningsprogrammet Oasisnxt för Bernafon hörapparater, är mycket intuitivt med många alternativ för personlig anpassning. Oasisnxt tillhandahåller de rätta verktygen för ett enkelt och effektiv anpassningsflöde för allt från patientrådgivning, till programinställning och finjustering av processer. Läs mer om att använda Oasisnxt på kliniken i Topics in Amplification.

Det som främst utmärker programvaran Oasisnxt är de effektiva och praktiska anpassningsfunktionerna.

 • In-situ audiometri

  In-situ audiometri syftar till att uppnå en mer korrekt anpassning första gången. Med In-situ-audiogrammet tas olika aspekter av anpassningen med i beräkningen automatiskt, inklusive ledningslängd, ventilation och kvarvarande volym i örongången.

 • REMfit™

  Uppnå noggrannare anpassningar samtidigt som du sparar tid med REMfit™ (med Verifit®LINK). Programvaran Oasisnxt verifierar inkommande ljudsignaler med hjälp av talmappning och justerar automatiskt hörapparaternas förstärkning baserat på mätningarna.

 • Transfer Fitting

  Med Transfer Fitting kan du överföra inställningar mellan olika hörapparatsmodeller, -familjer och tekniknivåer för att spara tid i det dagliga arbetet.

 • Adaptation Manager

  Adaptation Manager hjälper användaren att vänja sig vid sina nya hörapparater i sin egen takt. Funktionen ökar automatiskt förstärkningen till den nivå som passar användaren bäst.

Oasis Firmware Updater

Se till att den programvaran i Bernafons hörapparater och tillbehör alltid hålls uppdaterad. Förbättrade funktioner, kompatibilitetsförbättringar och mycket annat installeras med bara några klick.

SoundStudio – ett verktyg för bästa arbetssätt vid rådgivning, anpassning och finjustering

Använd SoundStudio för att på bästa sätt demonstrera fördelarna med en hörapparat för dina användare. SoundStudio är en 3D-ljudgenerator som simulerar verkliga omgivningar och vardagliga lyssningssituationer i anpassningsrummet. Läs mer om hur du integrerar SoundStudio i ditt dagliga arbete i Topics in Amplification.

Ladda ner SoundStudio

Upptäck Oasisnxt

Se videon för att lära dig mer om vad som är nytt i Oasisnxt. Gå till vårt resurscenter för mer information om Oasisnxt.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/047rxtBetNA" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Översatt tidigare

Hämta Oasisnxt

Börja anpassa Bernafon hörapparater med senaste versionen av Oasisnxt.

Ladda ner Oasisnxt

Behöver du inloggningsuppgifter för Bernafon?

Skapa ett konto och få tillgång till anpassningsprogrammet Oasisnxt, tekniska dokument, utbildningsfilmer och mycket annat.

Vill du veta mer om Oasisnxt?

Besök vårt neddladdningscenter och få tillgång till praktiska anvisningar, utbildningsmoduler och korta instruktioner.

Behöver du support?

Om du behöver hjälp med anpassningsprogrammet finns vår lokala tekniska support tillgänglig. Var beredd att svara på följande frågor:

 • Kontaktar du oss angående Oasisnxt eller en tidigare Oasis-version?
 • Vilket operativsystem använder du? Är servicepaketet installerat?
 • Vilka hörapparater försöker du anpassa?
 • Vilket anpassningsgränssnitt använder du (t.ex. FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink, o.s.v.?

Kontakt