Bernafon för professionella 

 

Hörapparaten Viron finns för olika behov

Viron finns tillgänglig i flera prestandanivåer så att du kan tillgodose alla användares individuella behov och preferenser.

Översikt hörapparater

 

Upptäck marknadens första hörapparat med True Environment Processing™

Som resultat av Bernafons filosofi att åstadkomma ett så naturligt ljud som möjligt, upplever användare av Bernafon Viron ett ljud som är närmare verkligheten. Den supersnabba ljuddetektionen och -behandlingen ger användaren mer precis information om omgivningen i realtid.

Ljudet från Viron. Närmare verkligheten.

Viron är en hörapparat med True Environment Processing™ som gör lyssning mer naturlig och verklig för användaren. Hörapparaterna finns tillgängliga i olika bakom-örat modeller, inklusive miniRITE T R med uppladdningsbart litiumjonbatteri. Viron levereras med Bernafons senaste DECS™-teknik.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Fördelar med Viron miniRITE T R med uppladdningsbart litiumjobbatteri

Med Viron miniRITE T R behöver dina användare inte längre byta batteri eller ta med sig extra batterier. Endast tre timmars laddning ger en  hel dags användning, inklusive trådlös överföring av ljud och telefonsamtal.

Mer om uppladdningsbara batterier

Leox för barn

Hörapparaten Bernafon Leox passar lika bra för vuxna som för spädbarn, småbarn och ungdomar. Läs i Topics in Amplification om Leox för barn och ungdomar och se hur denna kompletta lösningen möter deras föränderliga behov.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox är Bernafons mest kraftfulla hörapparat med True Environment Processing™. Den är lämplig för personer med svår till grav hörselnedsättning. Leox har branschens mest kraftfulla förstärkning och MPO-värden. Den innehåller också den mest avancerade tekniken som finns på marknaden idag.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Verkliga ljud i realtid

Hörapparater från Bernafon med True Environment Processing™ ger det mest naturliga ljudet. Den extremt snabba ljuddetektionen och -behandlingen med Bernafons DECS™-teknik ger användare mer precis information om omgivningen, i realtid. Detta gör det möjligt för användaren att fokusera på det som är viktigt, samtidigt som ljudbilden blir helt naturlig.

Mer om DECS™

Få tillgång till mer information

Det finns många fördelar med ett Bernafon-konto för audionomer, som möjligheten att hämta anpassningsprogrammet Oasisnxt, tillgång till vår utbildnings- och supportsida och heltäckande produktinformation för hörselkliniker.

Inloggning