Bernafon's hållning till coronaviruset

Bernafon följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att undvika spridning av Coronaviruset. För att skydda kunder, användare, besökare och vår personal har vårt moderbolag Demant satt upp en rad riktlinjer som kontinuerligt kommer att uppdateras:
https://www.demant.com/covid-19-info

Frigör din spontanitet

Leox Super Power | Ultra Power

Leox är Bernafons mest kraftfulla hörapparat med True Environment Processing™ och passar användare med grav till mycket grav hörselnedsättning. Leox tillhör de hörapparater på marknaden som ger den starkaste förstärkningen och MPO. Dessutom grundar sig Leox på några av de mest sofistikerade teknikerna som finns på marknaden idag.

Leox 7|3

Verklighetstroget ljud i realtid

Bernafons hörapparater med True Environment Processing™ ger ett så verklighetstroget ljud som möjligt. Bernafon's DECS™-teknik möjliggör en extremt snabb detektering och bearbeting av ljud, vilket ger användare mer korrekt information om omgivningen - i realtid. Det gör det möjligt för användaren att fokusera på att höra vad som viktigt och samtidigt njuta av en naturlig ljudbild.

Mer om DECS™

Product Tool

Oasisnxt anpassningsprogramvara

En ny version finns tillgänglig
Oasisnxt 2019.2

Allt om Oasis

Få tillgång till mer information

Det finns många fördelar med att logga in som professionell, bl.a. får du tillgång till nedladdningscentret med den senaste anpassningsmjukvaran och produktinformationen.

Begär inloggningsuppgifter