Kvinna som bär osynliga Bernafon Alpha IIC-hörapparater med en röd teckning av en tiger och Hybrid Technology-logotypen.

Bernafon för professionella

Upptäck det nya utbudet av allt-i-örat-hörapparater som kompletterar Bernafon Alpha-familjen.

Översikt hörapparater 

Röd lila och blå Hybrid Technology™ Bernafon-logotyp på svart bakgrund.

Hybrid Technology™

Liksom en hybridbil använder Hybrid Technology ™ två bearbetningsmetoder i ett hybridsystem. Eftersom två är bättre än en, kan systemet agera oberoende eller tillsammans för att hitta rätt balans i vardagens alla lyssningssituationer. Se hur Alpha-användare bedömer prestandan när det gäller Hybrid Technology™ i olika lyssningssituationer.

Upptäck Hybrid Technology

Kvinna som spelar fiol medan hon njuter av musikupplevelsen av Bernafon Alpha-hörapparater

Inspiration i varje ton

Hörapparaten Bernafon Alpha använder programmet Music Experience med överlägsen ljudkvalitet för en välbalanserad musikupplevelse. Enligt tester med musiker ger Music Experience mycket bra resultat. Hitta även användbara finjusterings-tips för att anpassa programmet efter dina användares behov.

Upptäck Music Experience

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man och kvinna) som sitter bredvid varandra framför ett fönster och ler in i kameran

Användare berättar om hörapparaten Bernafon Alpha

Hörapparatanvändare berättar om sina erfarenheter. Läs hur Jean Marc och Rita Nigg hanterar vardagen när de reser jorden runt med sin husbil. Eller titta på videon om hörapparatanvändaren Frits, hobbytennisspelaren från Nederländerna förklarar varför hörapparaten Bernafon Alpha var rätt val för honom.

Alpha användarberättelser

Midnattblå Bernafon Alpha laddningsbara hörapparater inuti den bärbara Charger Plus med locket öppet

Bärbara laddaren Charger Plus för Alpha miniRITE T R

Charger Plus är ett perfekt tillbehör som gör hörapparaten Bernafon Alpha till ett självklart val. Laddaren som även är en power bank erbjuder tre fulladdningar av två hörapparater, utan att den behöver anslutas till elnätet. Charger Plus gör hörapparaten Bernafon Alpha ännu mer attraktiva för användare med en aktiv livsstil.

Upptäck laddaren Charger Plus

Närbild av kvinnans händer och laptopskärm med Bernafon Oasis NXT programvara för anpassning av hörapparat.

Nytt i Oasisnxt-anpassningsprogramvara

Ytterligare mätnivåer i REMfit™ och möjligheten att överföra mål till IMC2-kompatibla REM-system förbättrar den övergripande anpassningsupplevelsen din patient.

Ladda ner den senaste versionen av Oasisnxt

Leox Super Power | Ultra Power

Leox är Bernafons mest kraftfulla hörapparat med True Environment Processing™. Den är lämplig för personer med svår till grav hörselnedsättning. Leox har branschens mest kraftfulla förstärkning och MPO-värden. Den innehåller också den mest avancerade tekniken som finns på marknaden idag.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Far och son en solig dag framför ett träd med texten "avslöja din spontanitet"

Välkommen till Bernafons blogg

Bild på vitt tangentbord med två flikar ändrat till rött med Bernafons logotyp och texten Bernafon blogg

Bloggen är full av praktisk information för audionomer. Lär känna Bernafon bättre genom att få veta mer om vårt kunnande och läsa personliga inlägg. Här kan du hitta innehåll som inte finns någon annanstans, delta i diskussioner och ställa frågor.

Besök bloggen (eng)

Illustration av ett lås

Få tillgång till mer information

Det finns många fördelar med ett Bernafon-konto för audionomer, som möjligheten att hämta anpassningsprogrammet Oasisnxt, tillgång till vår utbildnings- och supportsida och heltäckande produktinformation för hörselkliniker.

Inloggning