Röd/blå bild av kvinna som dansar bredvid MUSIC block wordmark, Bernafon Alpha's Hybrid Technology -logotyp och en ljudvåg

Bernafon för professionella

Bernafon introducerar nya programmet Music Experience med inspiration i varje ton.

Upptäck Music Experience 

Bärbara laddaren Charger Plus för Alpha miniRITE T R

Charger Plus är ett perfekt tillbehör som gör hörapparaten Bernafon Alpha till ett självklart val. Laddaren som även är en power bank erbjuder tre fulladdningar av två hörapparater, utan att den behöver anslutas till elnätet. Charger Plus gör hörapparaten Bernafon Alpha ännu mer attraktiva för användare med en aktiv livsstil.

Upptäck laddaren Charger Plus

Bernafon Alpha - den första hörapparaten med Hybrid Technology ™

Alpha 9 | 7 | 5 finns i modellerna miniRITE T och laddbara miniRITE T R. De levereras med Bernafons mest avancerade teknik för att tillgodose dina användares individuella behov och preferenser.

Översikt Bernafons hörapparater

Upptäck Bernafons Hybrid Technology ™

Liksom en hybridbil använder Hybrid Technology ™ två bearbetningsmetoder i ett hybridsystem. Eftersom två är bättre än en, kan systemet agera oberoende eller tillsammans för att hitta rätt balans i vardagens alla lyssningssituationer.

Upptäck Hybrid Technology

Nytt i Oasisnxt -mjukvaran

Finjustering av Bernafon Alpha-hörapparater blir enklare tack vare den nya monteringsassistenten. I fjärrmontering är nu även inmetradiometri tillgänglig. I fjärrmontering är nu även inmetradiometri tillgänglig.

Ladda ner den senaste versionen av Oasisnxt

Leox Super Power | Ultra Power

Leox är Bernafons mest kraftfulla hörapparat med True Environment Processing™. Den är lämplig för personer med svår till grav hörselnedsättning. Leox har branschens mest kraftfulla förstärkning och MPO-värden. Den innehåller också den mest avancerade tekniken som finns på marknaden idag.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Välkommen till Bernafons blogg

Den här bloggen är full av praktisk information för audionomer. Lär känna oss bättre genom att få veta mer om vårt kunnande och läsa personliga inlägg. Här kan du hitta innehåll som inte finns någon annanstans, delta i diskussioner och ställa frågor.

Besök bloggen

Få tillgång till mer information

Det finns många fördelar med ett Bernafon-konto för audionomer, som möjligheten att hämta anpassningsprogrammet Oasisnxt, tillgång till vår utbildnings- och supportsida och heltäckande produktinformation för hörselkliniker.

Inloggning