Viktig information

Den 3 september 2019 drabbades Demant Group av en kritisk händelse som påverkade vår interna IT-infrastruktur. Vi har valt att stänga ner de flesta IT-system på flera av våra faciliteter.

Vi arbetar intensivt för att åtgärda problemet och att göra vad som krävs för att upprätthålla den dagliga verksamheten. Ingenting är viktigare än våra kunder och användare. Vi beklagar det inträffade och vi hoppas på er förståelse.Vi kommer att uppdatera om läget så snart vi har mer information.


Ny hörapparat med förbättrad dynamik

Upptäck och jämför de olika Zerena-modellerna med banbrytande DECS™-tekniken

 • miniRITE

  Zerena 9 | 7 | 5 miniRITE är en liten, snygg, modern hörselapparat med högtalarenheten i örat. Hörapparaterna är lämpliga för mild till grav hörselnedsättning. MiniRITE använder miniFit-systemet, bestående av fyra styrkenivåer och ett brett utbud av domer och individuella insatser.

 • miniRITE T

  Zerena 9 | 7 | 5 miniRITE T är en liten, snygg, modern hörselapparat med högtalarenheten i örat. Hörapparaterna är lämpliga för mild till grav hörselnedsättning och har telespole samt dubbel tryckknapp. MiniRITE T använder miniFit-systemet, bestående av fyra styrkenivåer och ett brett utbud av domer och individuella insatser.

 • BTE 105

  Zerena 9 | 7 | 5 BTE 105 är Bernafons starkaste och mest avancerade hörapparat för användare med måttliga till grava hörselnedsättningar. Zerena BTE 105 kan levereras med slangfäste och är kompatibel med miniFit-systemet med tunn ljudslang för användning med individuell insats och olika domer.

 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Gold
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk riktverkan

  Dynamisk brusreducering
  2 settings

  4 settings
  Dynamic Amplification Control™  
  Tal i buller

  Komfort i buller
  6 settings

  4 settings
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Silver
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk riktverkan

  Dynamisk brusreducering
  1 settings

  4 settings
  Dynamic Amplification Control™  
  Tal i buller

  Komfort i buller
  4 settings

  2 settings
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Bronze
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamisk riktverkan

  Dynamisk brusreducering
  1 settings

  3 settings
  Dynamic Amplification Control™  
  Tal i buller

  Komfort i buller
  2 settings

  _
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


Upptäck och jämför våra produkter

 • Kompromissa inte med trådlös kommunikation


  Den bästa kombinationen av bättre hörsel och trådlös kommunikation finns i våra hörapparater i Kategori 3. Naturligt ljud och talförståelse i utmanande lyssningssituationer med varierande bakgrundsljud är det som prioriteras.

  Det finns en inbyggd funktion för effektiv reduktion av störande bakgrundsljud utan att försämra talförståelsen och även möjlighet till trådlös kommunikation med en rad olika ljudkällor såsom mobiltelefon och tv. Kategori 3 är det perfekta valet för den som inte vill kompromissa med ljudet eller möjligheterna till trådlös kommunikation.

 • Utökad komfort


  Avancerad teknik i Kategori 5-hörapparater gör skillnad. Naturligt ljud och förbättrad talförståelse gör samtal lättare och mindre ansträngande. Med avancerade dynamiska bullerreduceringssystem kan störande ljud såsom bestickskrammel eller tidningsprassel reduceras. Med trådlös kommunikation kan hörapparaterna anslutas till mobiltelefonen, GPS-system, tv:n, digital musikspelare m.m. Det perfekta valet för personer som önskar höra med komfort och enkelhet.

 • Hörapparater på toppnivå, som inte lämnar något övrigt att önska


  De sofistkerade funktionerna i Kategori 7-hörapparaterna ger en imponerande ljudkvalitet i alla lyssningssituationer. Alla ljudtyper, från talljud till omgivnings- och undderhållningsljud, förstärks naturligt och precist med fokus på talförtåelse i varierande och bullriga omgivningar.

  Högfrekventa ljud, som konsonanter i talet och fågelsång låter mer naturligt och högfrekvensinformation som barnröster är lättare att förstå. Oönskade ljud i omgivningen, både starka och svaga, såsom störande vindbrus, reduceras kraftigt. Möjligheterna till personlig utformning är omfattande och lösningar för trådlös anslutning finns också. Det perfekta valet för den som önskar lättanvända hörapparater, med kraftfulla funktioner och komfort.

 • Förstklassiga hörapparater för de mest kräsna användarna


  Kategori 9 tar ett stort steg från adaptiva till mer dynamiska hörapparater. Det senaste inom hörapparatteknik inkluderar dynamisk funktionalitet som uppfyller de många behoven i de mest utmanande lyssningssituationerna. Bernafons egenutvecklade teknik DECS™ baseras på en fortlöpande analys av den akustiska omgivningen som resulterar i en omärkbar anpassning till aktiva och snabbt föränderliga ljudmiljöer.

  Om en optimal hörupplevelse vid musiklyssning eller på bio prioriteras är dessa de hörapparater vi rekommenderar. Med obegränsad möjlighet till trådlös kommunikation och ett stor utbud med möjligheter till personlig utformad funktionalitet passar dessa hörapparater alla - allt från musiker till personer mitt i arbetslivet. Det perfekta valet för aktiva personer som söker de mest betydande fördelarna hos dagens hörapparatteknologi.

Utforska våra nya hörapparater med förbättrad dynamik

Ett stort steg framåt till nya mer dynamiska funktioner, som skapas med den enastående DECS™-tekniken

[iframe data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="//wdh.23video.com/v.ihtml/player.html?token=626add47eba62eb209dd963942c7e684&source=embed&photo%5fid=16554407" width="1280" height="720" frameborder="0" border="0" scrolling="no" allowfullscreen="1" mozallowfullscreen="1" webkitallowfullscreen="1"][/iframe]

Oasisnxt, anpassningsmjukvara

En ny version finns tillgänglig
Oasisnxt 2019.1.1

Allt om Oasis

Få tillgång till mer information

Det finns många fördelar med att logga in som professionell, bl.a. får du tillgång till nedladdningscentret med den senaste anpassningsmjukvaran och produktinformationen.

Begär inloggningsuppgifter

Hörapparater med den mest avancerade tekniken

BeFlex är ett helt nytt anpassnings- och rådgivningskoncept med potential att underlätta för dig i ditt dagliga arbete.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/405GrnGz1MA?rel=0&autoplay=1" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]

Om BeFlex