Så här kommer du åt felsökning i Bernafon App

Felsökningsavsnittet i appen kan hjälpa dig att lösa de flesta frågor.

1

Kompatibilitetsguide

Se vilka telefoner som fungerar med dina hörapparater.

Se vägledningen
2

Ladda ner Bernafon App

Säkerställ att du har den senaste versionen av Bernafon App.

Ladda ner Bernafon App för iOSLadda ner Bernafon App för Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Parkoppla dina hörapparater med din telefon eller annan enhet.

När du har laddat ner Bernafon App behöver du parkoppla dina hörapparater med din enhet.

Så här parkopplar du dina hörapparater med andra enheter
1

För att komma åt felsökning trycker du på Mer i flikfältet längst ned på appskärmen.

Tryck på Hjälp & support.

Tryck på Felsökning.