Så här justerar du ljudet i Bernafon App under streaming

När du streamar musik eller ljud till dina hörapparater från en enhet som din telefon, TV-A-adapter eller SoundClip-A, kan du använda streaming equalizern för att justera ljudet du hör.

Innan du börjar

1

Kompatibilitetsguide

Se vilka telefoner som fungerar med dina hörapparater.

Se vägledningen
2

Ladda ner Bernafon App

Säkerställ att du har den senaste versionen av Bernafon App.

Ladda ner Bernafon App för iOSLadda ner Bernafon App för Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Parkoppla dina hörapparater med din telefon eller annan enhet.

När du har laddat ner Bernafon App behöver du parkoppla dina hörapparater med din enhet.

Så här parkopplar du dina hörapparater med andra enheter
1

Tryck på ljudikonen längst ned till vänster på skärmen (i flikfältet) för att komma åt ljudkontrollerna.

2

Tryck på ikonen Streaming equalizer.

3

Skjut kulorna upp och ner på linjerna för att justera varje frekvensreglage, för låga, mellanhöga eller höga frekvenser.

Notera:

Streaming equalizer-knappen är alltid synlig på Apple-enheter och vissa Android-enheter. På andra Android-enheter visas knappen endast första gången du streamar ljud från din telefon eller andra anslutna enheter.

Så här växlar du mellan olika streamingkällor

Du kan använda appen för att växla mellan olika källor för streaming, t.ex. TV-A-adapter och SoundClip-A.

1

Tryck på ljudikonen längst ned till vänster på skärmen (i flikfältet) för att komma åt ljudkontrollerna.

2

Överst på skärmen (i navigeringsfältet) trycker du på nedåtpilen och sedan på TV-A-adapter eller SoundClip-A.

3

Längst ner på skärmen, ovanför flikfältet, trycker du på knappen Enheter, som ser ut som en datorskärm. Den markerade enheten är den som för närvarande streamar.

4

Tryck på önskad streamingkälla i listan.

Så här justerar du volymen i omgivningen medan du streamar

1

Överst på skärmen (i navigeringsfältet) trycker du på fliken Omgivning.

2

Flytta reglaget/reglagen uppåt eller nedåt.

Så här byter du namn på en ansluten enhet

För att undvika förväxling mellan flera enheter kan det vara bra att byta namn på en av enheterna. För att göra detta:

1

Längst ned på skärmen, ovanför flikfältet, trycker du på knappen Enheter.

Tryck på pennikonen vid den enhet du vill byta namn på.

Ange önskat namn för enheten i textrutan.

Klicka på Spara.