Så här justerar du volymen och byter program med Bernafon App

Ta reda på hur du kan använda appen för Bernafons hörapparater för att diskret styra hörapparaternas volym och ändra lyssningsprogram.

Innan du börjar

1

Kompatibilitetsguide

Se vilka telefoner som fungerar med dina hörapparater.

Se vägledningen
2

Ladda ner Bernafon App

Säkerställ att du har den senaste versionen av Bernafon App.

Ladda ner Bernafon App för iOSLadda ner Bernafon App för Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Parkoppla dina hörapparater med din telefon eller annan enhet.

När du har laddat ner Bernafon App behöver du parkoppla dina hörapparater med din enhet.

Så här parkopplar du dina hörapparater med andra enheter

Hur du justerar hörapparatens volym

Du kan ändra volymen i båda hörapparaterna samtidigt eller i respektive hörapparat separat.

Hur du rengör dina hörapparater

Tryck på högtalarikonen längst ned till vänster för att inaktivera och aktivera ljudet i dina hörapparater.

Hur man ändrar program

Tryck på ljudikonen längst ned till vänster på skärmen (i flikfältet) för att komma åt ljudkontrollerna.

Överst på skärmen trycker du på nedåtpilen för att se tillgängliga program, eller växlar mellan tillgängliga program genom att trycka på höger- och vänsterpilarna.

Din audionom kan skapa upp till fyra olika lyssningsprogram. Ytterligare program kan finnas tillgängliga för TV-A-adapter, SoundClip-A och/eller Tinnitus SoundSupport™.