Så här använder du din iPhone eller iPad som fjärrmikrofon

Med den här funktionen kan du använda en iOS-enhet som fjärrmikrofon, så att du kan placera enheten nära en person som talar och streama dennes röst till dina hörapparater.

Innan du börjar

1

Kompatibilitetsguide

Se vilka telefoner som fungerar med dina hörapparater.

Se vägledningen
2

Ladda ner Bernafon App

Säkerställ att du har den senaste versionen av Bernafon App.

Ladda ner Bernafon App för iOSLadda ner Bernafon App för Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Parkoppla dina hörapparater med din telefon eller annan enhet.

När du har laddat ner Bernafon App behöver du parkoppla dina hörapparater med din enhet.

Så här parkopplar du dina hörapparater med andra enheter
1

Tryck på ljudikonen längst ned till vänster på skärmen (i flikfältet) för att komma åt ljudkontrollerna.

2

Se till att hörapparaterna är inställda på ett allmänt lyssningsprogram och inte ett program för en streamingenhet.

3

Tryck på mikrofonikonen för att visa texten för fjärrmikrofonen.

4

Slå på funktionen för fjärrmikrofon. Tryck på den igen för att stänga av funktionen.

Notera:

Funktionen fjärrmikrofon är för närvarande endast tillgänglig för Apple-enheter.