Så här uppdaterar du firmware i dina hörapparater

1

2

Parkoppla dina hörapparater med din telefon eller annan enhet.

När du har laddat ner Bernafon App behöver du parkoppla dina hörapparater med din enhet.

Så här parkopplar du dina hörapparater med andra enheter
3

Kontrollera om en firmwareuppdatering är tillgänglig

• Öppna appen och tryck på Hörapparater
  • Tryck på Uppdatering hörapparater
  • Tryck på Fortsätt

Vad är firmware?

Firmware är inbyggd programvara som styr minidatorn i varje hörapparat. Ibland behöver firmware uppdateras, eftersom Bernafon kontinuerligt utvecklar och förbättrar den.

Innan du utför en firmwareuppdatering

1

Se till att din mobila enhet är minst 50 % laddad eller ansluten till en strömkälla.

2

Se till att dina hörapparater inte har för lite batteri.

3

Ta av dig hörapparaterna och förvara dem nära din enhet.

Så här påbörjar du en firmwareuppdatering

1

Tryck på Starta uppdateringen.

2

LED-indikatorerna på hörapparaterna blinkar grönt medan uppdateringen pågår.

Placera inte laddbara hörapparater i en laddare, eftersom de då stängs av.

Under en firmwareuppdatering

1

Håll appen igång på skärmen på din enhet.

Öppna inte en annan app eller stäng Bernafon App under uppdateringen.

2

En firmwareuppdatering tar vanligtvis några minuter (högst 10 minuter).

3

Dina hörapparater kommer att vara avstängda tills uppdateringen är slutförd.

När firmwareuppdateringen är klar

1

På skärmen Uppdatering lyckades trycker du på OK.

2

Du kan nu stänga appen och börja använda dina hörapparater igen.