Så här raderar du parkopplingar från Android-enheter

Lär dig hur du får din Android-enhet att glömma sin anslutning till dina hörapparater. Ibland kan anslutningsproblem lösas genom att radera parkopplingar på din Android-enhet och sedan parkoppla dem igen.

Radera parkoppling via Bernafon App

Den rekommenderade proceduren för att radera parkopplingen mellan Bernafon App och hörapparaterna är att använda felsökningsavsnittet i appen.

Kontrollera att Bluetooth® är aktiverat på din telefon

Gå till > Inställningar > Hjälpmedel> Hörapparater.

Välj de enheter du vill radera och välj sedan "Radera den här enheten".

Stäng av och sätt på hörapparaterna igen för att starta om parkopplingsprocessen.

Notera: Menyalternativen och stegen på din enhet kan skilja sig något från de som beskrivs här.

Radera parkoppling via din Android-enhets inställningar

Gå till telefonens Bluetooth-inställningar:

Gå till > Inställningar > Bluetooth.

Hitta dina hörapparater i listan över Bluetooth-enheter som är anslutna till din Android-enhet och radera dina hörapparater.

Töm cacheminnet:

Gå till > Inställningar > Applikationshanterare.

Svep till vänster eller höger för att se alla flikar.

Stäng av Bluetooth.

Välj Bluetooth-appen.

Välj "Tvingad omstart".

Fortsätt med att rensa cacheminnet.

Rensa Bluetooth-data.

Notera:

Menyalternativen och stegen på din enhet kan skilja sig något från de som beskrivs här.