Så här parkopplar du dina hörapparater med Apple Watch

Du kan använda din Apple Watch för att styra dina Bernafon hörapparater. Detta gör att du kan streama ljud, svara på telefonsamtal, justera inställningar och mycket mer.

Innan du börjar

1

Kompatibilitetsguide

Se vilka iPhones som fungerar med dina hörapparater.

Se vägledningen
2

Hämta Bernafon App

Du kan använda Bernafon App för att styra dina hörapparater efter att du parkopplat dina hörapparater med din iPhone.

Ladda ner Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

4 enkla steg för att parkoppla din Apple Watch med dina hörapparater

1

Säkerställ att din Apple Watch är parkopplad med din iPhone.

2

Parkoppla dina hörapparater med din iPhone.

3

Installera Bernafon App på din iPhone.

4

Installera Bernafon App på din Apple Watch.

Öppna Watch-appen på din iPhone.

Tryck på fliken My Watch.

Bläddra ner till avsnittet TILLGÄNGLIGA APPAR.

Tryck på Installera i Bernafon App.

iPhone screen showing Apple watch and Bernafon App icons.
iPhone displaying Apple watch settings and Bernafon App available for installation.

Parkoppling med mer än en Apple-enhet

Du kan parkoppla dina hörapparater med mer än en Apple-enhet. Dina hörapparater bör växla till den enhet du använder, så att du kan ta emot ett samtal via din iPhone eller iPad.

Om du ändrar inställningarna för din hörapparat på en enhet skickas de automatiskt till dina andra enheter.