Så här raderar du parkopplingar från Apple-enheter

Att få din iPhone, iPad eller Mac-dator att radera parkoppling med dina hörapparater eller andra enheter kan vara användbart. Ibland kan anslutningsproblem lösas genom att radera parningar på din Apple-enhet och sedan parkoppla dem igen.

Radera en parkoppling på en iPhone eller iPad

1

Kontrollera att Bluetooth® är aktiverat på din Apple-enhet.

Gå till > Inställningar > Bluetooth.

2

Välj den enhet som du vill radera prakopplingen för.

Gå till > Inställningar > Hjälpmedel> Hörapparater.

Tryck på Radera den här enheten.

Radera en parkoppling på en Mac-dator

1

På din macOS-dator öppnar du Systeminställningar under Apple-menyn.

Välj Apple-ikonen längst upp till vänster på skärmen och navigera till Systeminställningar.

2

Navigera till Hörapparater.

Gå till Systeminställningar > Hjälpmedel> Hörsel > Hörapparater.

Hitta dina hörapparater

Välj dina hörapparater på skärmen Hörapparater.

Välj Radera denna enhet.