Bild på Virginie Delalande

Berättelser från verkliga livet

Virginie Delalande,
advokat, coach och motiverande föreläsare från Frankrike

Vi är alla rika p.g.a. våra olikheter

Virginie är en av de människor som inte kan sitta still – föreläser och coachar, hon är också den första personen med svår hörselnedsättning i Frankrike som har tagit sig igenom en advokatexamen. Driven av passion och beslutsamhet uppmuntrar hon människor att se förbi sina begränsningar och hitta sin sanna potential både när det gäller jobbet och i livet. Hennes Bernafon hörapparater hjälper henne att navigera genom hektiska dagar med lätthet och självförtroende.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/b1JG3jl4xTU?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Miniatyrbild för videon om Virginie Delalande
Bild på Virginie Delalande

Hör alla decibel, prestera fullt ut.

Människor med försämrad hörsel behöver all energi de kan få – Bernafons hörapparater gör ingen besviken. Med en exceptionellt snabb och balanserad signalbehandlingsprocess blir ljuden så exakta och tydliga som det är möjligt.

Bild på Virginie Delalande

Ledande teknologi

Att vi hör vad som sägs är viktigt det blir lättare att hålla kontakten med de människor som betyder mycket och vi kan ta del av stunder vi inte vill missa. Genom att kombinera branschens ledande teknologier inom hörsel och med mer än 75 års branschkunskap, har vi sett till att Bernafons hörapparater presterar maximalt, att tal och andra viktiga ljud fångas upp och blir till behaglig lyssning. För det handlar om mer än bättre hörsel, det är vad som kommer ut av det.

Mer om hörapparater

Bernafons hörapparater

Andra användarberättelser

 • Dietmar Ludewig

  Naturen är en inspiration

  Dietmar Ludewig, oberoende hantverkare i Bern, Schweiz

 • John Guttink

  En vy från ovan

  John Guttink, pilot i Rotterdam, Nederländerna

 • Alan Robinson

  Gemenskapen är en viktig
  sak för mig

  Alan Robinson, kommunalråd i Adlington, England

 • Jean-François Bérard, Bernafon hörapparatanvändare och köksmästare i Marseille, Frankrike i köket

  En ingrediens för framgång

  Jean-François Bérard, kökschef i La Cadière-d’Azur, Frankrike