Ett par mörkblå Bernafon Alpha uppladdningsbara hörapparater ovanpå en träskiva med ett magasin och vita vårblommor

Vad säger användare om hörapparaten Bernafon Alpha

Användare delar med sig av sina erfarenheter

Hörapparatanvändare delar med sig om hur Bernafon Alpha stöttar dem i deras vardag. De delar med sig av sina erfarenheter i sina berättelser. Läs vidare för att få veta mer om hur de utövar sina passioner och njuter av livet med hjälp av hörapparaten Bernafon Alpha.

"Jag gillar musikprogrammet i hörapparaten Bernafon Alpha bäst. Det gör att jag kan höra mitt instrument och dirigenten bättre."

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/mf1Uyn_KwMY?autoplay=1&cc_load_policy=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man) med tennisboll och racket i handen på banan tittar in i kameran redo att spela

"Med Alpha försvinner bruset och jag kan fortfarande förstå personen som talar"

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/czd6Da2cm_M?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Miniatyrbild för videon om Frits Derksma
Bild på en elefantfamilj vid en liten sjö med gröna buskar i bakgrunden fotograferad av Bernafon Alpha hörapparatanvändare

"Hörapparaten Alpha stöttar oss på våra resor runt om i världen"

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man och kvinna) med solglasögon är på semester och tar en selfie med utsikt över landskapet bakom

Ung i sinnet, frimodig och nyfiken på att göra nya upptäckter - paret har massor av historier att berätta. Från tiden i den afrikanska vildmarken, från resor med Dino deras husbil, från att ha fastnat i öknen i Marocko, eller från att besöka Europas nordligaste spets i Norge. Ett nyligen tillagd upptäckt till deras resa - Bernafon Alpha hörapparater med Hybrid Technology™.

Bernafon Alpha-hörapparatanvändares husbil parkerad i skogen med lägereld och sena eftermiddagsskuggor på gräset.

"Alpha öppnar upp en helt ny värld av ljud för oss. Speciellt när vi campar i vildmarken hör vi nu alla ljud från naturen omkring oss och kan njuta av den sprakande lägerelden."

 • Bernafon Alpha hörapparatanvändare (kvinna med långt hår) sitter på en röd stol och tittar in i kameran, framför ett fönster

  Rita Nigg, 68, förstagångsanvändare

  "Det var lätt att vänja sig vid mina nya Alpha-hörapparater. Jag kunde plötsligt höra så mycket mer, barnen som lekte på lekplatsen i närheten och grannarna som pratade i trädgården. Jean Marc och jag kunde också äntligen komma överens om en lämplig volym för radio och TV."

 • Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man) klädd i en blå kortärmad skjorta sitter på en röd stol och ler in i kameran

  Jean Marc Nigg, 72, erfaren användare

  "Jag skadade min hörsel under mitt arbete som dykinstruktör. Att vara social, träffa och kommunicera med vänner är viktigt för mig. När jag träffas i större grupper, hemma eller på en restaurang kan jag nu delta fullt ut i diskussioner och interagera lättare."

Mobilhem för användare av Bernafon Alpha-hörapparater som kör offroad i öknen med blå himmel, några vita moln och rödaktig sand.

"När vi reser tillbringar vi mycket tid i vårt husbil. Vägen är ojämn, ljudet i bilen är bullrigt och potentiellt kan mycket oförutsett korsa vår väg. Trots allt buller och oförutsett under våra resor kan vi med hjälp av Alpha ändå prata med varandra på ett bekvämt sätt och med mindre ansträngning."

Hur hörapparaten Bernafon Alpha övertygade oss

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Praktiska i vardagen eftersom de är helt automatiska och laddbara.

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Man kan höra en vardag full av ljud igen på ett naturligt sätt.

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Bättre fokus på samtal när man träffas i större grupper.

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man och kvinna) som sitter bredvid varandra framför ett fönster och ler in i kameran

Varför vi rekommenderar Alpha

Vi vet att vi har en Rolls-Royce bakom öronen. Vi har vänner med hörapparater som klagar på att tal och buller ibland blandas ihop i hektiska situationer. Det upplever inte vi. Hörapparaten Bernafon Alpha levererar vad de lovar. De hjälper oss att bli mer oberoende och fullfölja vår dröm att resa världen runt.

Bilden av en liten bäck mellan mosstäckta stenar som är ljusgröna fotograferad av användare av Bernafon Alpha-hörapparater.

"Mina Bernafon hörapparater hjälper mig att fånga värdefulla ögonblick med min kamera"

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man) sedd från sidan tar en bild på en gammal bilkyrkogård med sin kamera

Anton Riedo brinner för historien bakom gamla föremål och platser samt för att fånga ögonblick i tiden med sin kamera, han kombinerar konstnärlig känsla med sin nyfikenhet att utforska. Hans kärlek till fotografi började vid 8 års ålder då han fick sin första kamera. Sedan dess har han i över 40 år arbetat med bröllopsfotografering och deltagit i och vunnit många fototävlingar. Anton är fascinerad av historier om vad glömda platser tex gamla bilkyrkogårdar har att berätta. Att fånga rörliga djur med kameran, såsom fåglar, blir mycket enklare tack vare hans Bernafon Alpha-hörapparater med Hybrid Technology™.

Bild av två sparvar i mitten av flygningen med öppna vingar och bakgrundsbelysta fjädrar fotograferad av Bernafon Alpha hörapparatanvändare

"Att fånga fåglar med kamera är svårt när du inte hör dem. Med Bernafon Alpha kan jag lokalisera dem i träden och göra min kamera redo i tid för att ta en bild."

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man klädd i vit skjorta och blå V-ringad tröja) står och ler in i kameran

Anton Riedo, 73, erfaren användare

"Jag har använt hörapparater i många år. Jag insåg att det var dags att skaffa en hörapparat när jag inte hörde vad mina kollegor sa när de ställde frågor till mig under ett arbetsmöte. Hörapparater har utvecklats mycket under de senaste två decennierna. Ljudet låter äkta, som det ska låta och det är väldigt enkelt att byta mellan olika program eller justera volymen med hjälp av appen. I allmänhet är jag ett stort fan av anslutningsmöjligheterna i Alpha. När jag streamar musik eller ljud från TV:n kan jag äntligen höra vad personerna i filmerna säger igen."

Bild av två gamla rostiga gröna och bruna bilar på en bilkyrkogård i skogen fotograferad av Bernafon Alpha hörapparatanvändare

"Att vandra runt på gamla bilkyrkogårdar eller fotografera schweiziska raviner är äventyrligt men kan också vara lite farligt. Med hörapparaten Bernafon Alpha är jag mer medveten om min omgivning och jag kan utöva min hobby med mer självsäkerhet."

Hur hörapparaten Bernafon Alpha övertygade mig

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Jag kan interagera med människor och förstå frågor utan att behöva be dem att upprepa sig.

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Jag lyssnar på och njuter av musik igen. Förut förstod jag inte texten.

 • Illustration av tummen upp som visar användarfördelarna med Hybrid Technology™

  Ljudet är klart och min röst låter naturligt, det finns inget konstgjort skrammel eller visslande.

Bernafon Alpha hörapparatanvändare (man klädd i vit skjorta och blå V-ringad tröja) står och ler in i kameran

Varför jag rekommenderar hörapparaten Bernafon Alpha

Det är helt enkelt inte värt att gå miste om saker på grund av en hörselnedsättning. Det bästa med hörapparaten Bernafon Alpha är att de låter mig interagera med människor och ha intressanta diskussioner med vänner. Det gör mitt liv så mycket enklare och jag skulle inte vilja vara utan mina hörapparater.

Berättelserna ovan representerar endast den individuella användarens upplevelser och är inte representativa för andra personers erfarenheter. Användarna har inte tagit emot någon ersättning och deras upplevelser är inte vägledande för framtida prestanda eller upplevelsen för andra användare.

Bernafons hörapparatanvändare Dietmar i sin metallverkstad talar till en kund

Hur kan hörapparater från Bernafon hjälpa dig?

Se berättelser från människor vars liv förändrades när de skaffade sina Bernafon hörapparater.

Bernafon sanna berättelser

960x540_asa_saldin

Åsas upplevelser av hörapparaten Bernafon Alpha

Läs intervjun eller se filmen där Åsa Saldin berättar om hur hon upplever hur hörapparaten Bernafon Alpha 9 hjälper henne att höra bättre i vardagens alla utmanande ljudmiljöer.

Se intervjun med Åsa

En leende audionom och en klient under en hörapparatmöte med Audionom

Fråga en audionom

Du kan även tala med din audionom om du har frågor om olika produkter, utföranden och tillbehör.

Hitta hörselklinik